abukten

på fest er jeg..

 • Publisert: 18.02.2017, 08:15
 • Kategori: Blogg
 • På internett er jeg 24/7, haha så og si alltid tilgjengelig online. Enten det er på iphone eller at jeg sitter foran macen.

  På kino er jeg den som sitter dypt neddi stolen med en pepsi max i den ene hånda, og baconsnacks i den andre. Jeg absolutt elsker å være på kino, og jeg nyter hvert eneste sekund. Det er bare noe med stemningen i salen, så behagelig og koselig.

  På stranden er jeg fleskeberget som ligger å kaver for å finne rett stilling. Viktig med tanke på at jeg ikke får noen hvite streker akkurat der valkene går. Hehe, neeeida. Er vel den som annenhvert minutt springer opp, og ned til vannet fordi jeg holder på å renne bort av svette.

  Hos tannlegen er jeg all day every day. De siste årene har jeg vært inn, og ut til tannlegen så mange ganger at jeg ikke har tellingen lengre. Har hatt en del komplikasjoner etter jeg fikk av reguleringen, og først nå i januar ble jeg endelig ferdig med alt. 

  På snapchat er jeg lipsync-queen. Haha, sender "musikkvideoer" så og si hver dag til venninner. Absolutly love it!   På kjøkkenet er jeg masterchef, nææt. Er vel heller den som går for det mest lettvinte og enkleste, og som tar kortest tid å lage. Skulle ønske jeg var flinkere å lage mat, bake og styre og stelle på kjøkkenet. Meeen hvem vet, kanskje det blir mer etterhvert.

  Bak rattet er jeg den som sitter med anlegget på full vreng og digger til musikken Haha, har litt hat-elsk-forhold til å kjøre bil. Av og til elsker jeg det, og kunne kjørt i flere timer med en god dose musikk på øret. Mens av og til haaaater jeg det, og vil bare parkere bilen fortest mulig.

  På treningsstudioet er jeg veldig blid og fornøyd. Trening gjør meg så glad og kan med hånda på hjertet si at "et liv uten trening, gir ikke mening". Du ser meg ofte på gruppetimer, en del med vektstanga på skuldrene, og av og til på mølla som en levende tomat.

  I klesskapet har jeg alt for mye klær. Helt seriøst, det renner snart over. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg har alt, bruker jo faktisk bare en fjerdedel av det. Kanskje ikke det en gang, hehe.. Kanskje på tide å ta seg en tur på fretex med en (mange) søppelsekker med klær.

  På møter er jeg aldri. Haha, ikke så mye business i denne jentas liv nei.  På tivoli er jeg kanskje litt tøffere i trynet enn jeg egentlig er. Elsker karuseller med fart og det adrenalinrushet du får i kroppen, men gud så mange jeg hater og aldri i livet kommer til å begi meg ut på.

  På matbutikken er jeg hun som har overfylt handlevogn med masse drit jeg egentlig ikke trenger. Alltid når jeg går inn på butikken med kun EN ting på handlelisten, kommer jeg ut med minst 5 (og helst uten det jeg egentlig skulle ha).

  På skolen er jeg front-row bitch. Haha neida, joda.. Men kan vel ikke akkurat skryte på meg at jeg er noe skolelys. Kjenner det er veldig godt å gå på universitet med veldig få obligatoriske forelesninger. Elsker å kan disponere dagene akkurat slik jeg vil.

  På fest er jeg som regel å se på dansegolvet med en shot på styrten. Jeg er hvertfall ikke hun som stikker på do i flere timer for å snakke serioustalk med noen, eller sitter på rævva i sofaen hele kvelden. Jeg har det som regel alltid utrolig morsomt, og det er alltid noe å le av dagen derpå.

  Akkurat nå er jeg på vei til en idrettshall her i Trondheim for å spille fotballturnering for første gang på sikkert 5 år. Kan bli fun, wish me luck!  Syns dette er litt morsomme innlegg, både å lage og lese. Føler man har muligheten til å bli litt bedre kjent med bloggeren, og som blogger gir man litt mer av seg selv. Blir på en måte personlig, men samtidig ikke for personlig om dere skjønner hva jeg mener? Uansett, håper det falt i smak.

  Ha en njudelig lørdag videre amigos ♥

 • Publisert: 18.02.2017, 08:15
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • 10 kommentarer

  Seline Ekelund

  18.02.2017 kl.08:27

  Så fine svar <3 <3

  Iselin Renée

  18.02.2017 kl.08:57

  Morsomt innlegg :)

  Laila Marina

  18.02.2017 kl.09:24

  Åh, elsker sånne innlegg, de er så morsomme å lese! :) hadde det samme for et par dager siden, sjekk det gjerne ut :)

  Ha en super helg!

  ane karene

  19.02.2017 kl.12:48

  Laila Marina: Så morsomt, skal sjekke det ut:D Takk for det, i ligemåde:*

  Malin H

  18.02.2017 kl.18:07

  Syns sånne innlegg er så interessante å lese, haha :D

  VICCA

  18.02.2017 kl.23:14

  MEGA flott blogg må jeg si, innleggene dine er fengende<3 Du har virkelig forstått det med å fenge mennesker :D Meget flott jobbet, jeg skal formidle denne bloggen videre om du ønsker det, forsett slik!

  ane karene

  19.02.2017 kl.12:47

  VICCA: Åh tusen takk for det! Betyr så mye <3 Hadde bare blitt kjempeglad hvis du hadde formidlet den videre:D

  Camilla Osaland

  19.02.2017 kl.15:30

  Godt innlegg, synes sånne er så kjekke å lese selv! Gjør nok det samme selv om ikke så lenge :)

  VICCA

  19.02.2017 kl.16:45

  Digger deg ass

  liveterherlig93

  19.02.2017 kl.16:52

  koselig innlegg:)

  Skriv en ny kommentar

  hits