abukten

glossybox - love edition

 • Publisert: 08.03.2017, 16:27
 • Kategori: Blogg


 • Her om dagen fikk jeg min andre glossybox. Det var for februar, og siden det er kjærlighetsmåneden var det såklart kjærlighetstema. Ah jeg virkelig elsker å få slike "overraskelser". Ofte kan man risikere og baare få tull som man aldri får bruk for, men glossybox skuffer aldri! I denne pakken fikk jeg faktisk veldig nødvendige ting, og jeg elsker alt!

  ♥ Mudmasky: ansiktsmaske med naturlige ingredienser som marokkansk leire. Den gir en dyp rengjøring samtidig som den fukter, og balanserer ph-verdien. Perfekt nå når temperaturen bare blir kaldere og kaldere. Viktig å ta vare på huden sin.

  ♥ Jeanne Arthes parfyme: en fullsize parfyme fra det franske parfymehuset Jeanne Arthes. Duften er feminin, fresh og sofistikert - perfekt for denne kjærlighetsmåneden.

  ♥ Pick and pinch: ergonomisk vippetang designet med en spesiell vinkel tilpasset alle øyefasonger. Silikongummi puten gir et skånsomt trykk, som lager en naturlig bue på vippene. Akkurat nå har jeg jo lagt vippeextensions, men en god vippetang er gull verdt når extensionsene faller av.

  ♥ Bee natural: en kremet leppepomade som lukter deilig granateple, og hjelper til å forebygge og beskytte dine lepper mot vær og vind. Bivoks har antibakterielle egenskaper som hjelper sprukne lepper og leges raskere. Perfekt nå på vinteren når leppene sprekker annenhvert minutt.

  ♥ Palmolive: deodurant med en frisk og fruktig duft som virker pleiende på huden. Den beskytter mot lukt og svette i 48 timer, og har i tillegg en fresh rosa farge som passer perfekt for alle glossies! Passet perfekt med denne akkurat nå, da jeg tilfeldigvis var tom for min forrige.

  Flere som abonnerer på glossybox, og som fikk denne pakken? 

 • Publisert: 08.03.2017, 16:27
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Sandra Marie

  08.03.2017 kl.16:42

  De boksene er så søte :D

  Skriv en ny kommentar

  hits