abukten

what a weekend

 • Publisert: 13.03.2017, 14:30
 • Kategori: Blogg
 • Da var det mandag igjen, og jeg må bare si FOR en fantastisk helg jeg har hatt! Det startet med at jeg ble 21 år på fredag, og våknet til facetime med verdens beste mamma. Plutselig kom mine gode samboere inn på rommet med bursdagssang, og kake - kunne ikke bedd om en bedre start på dagen! Siden været var perfekt for tur, dro jeg og min kjære samboer Matilde opp til Estenstadmarka for å finne den berømte Burmaklippen. Ble ikke så lang tur, men dævven vi strevde med å finne den lille klippen haha!! Klatret oss opp en bratt skråning inni en skog på Dragvoll, og lekte bambi på glattisen før vi omsider fant frem. Ble fine og instavennlige bilder da, så da går det greit.  Senere på dagen dro jeg en tur på trening med bestevenninna mi Emily. Planen var å dra på butikken, handle inn til taco og spise med samboerene - for så å få besøk av resten av jentegjengen for en minifeiring. Slik ble det altså ikke. Vi dro på butikken for å handle inn, og da vi kom hjem hadde jentegjengen ordnet tapas, kjøpt gaver og planlagt suprisebursdag for meg. Åh ble så rørt og glad, for noen fantastiske venninner jeg har. 


  /heh iphone 5 kvalitet si..........

  På lørdag var været like fint som fredag, og jammen ble det ikke enda en liten tur. Vi fant ut vi skulle gå ladestien. Ble litt bambi på glattisen her og, men alt i alt var det en veldig fin og ikke minst morsom tur. Fikk oss noen gode lattere der vi gikk, og sklei om en annen. Senere var planen å vorse med tre av venninnene mine, for så ut på byen. MEN jentene i klassen hadde bestemt seg for å overraske meg de også, derfor ble vi enda flere på vors og det var utrolig morsomt. Turen gikk videre ut på byen og jeg endte fakisk opp på nach - det er ikke ofte haha. 
  Dagen i går ble også veldig fin! Formen var ikke til å klage på, og til tross for dagen derpå kom jeg meg faktisk på trening. Ble en rolig økt, men veldig fornøyd med å bare få rørt litt på skrotten. Drakk en nocco og da kom energien vet dere - eller kanskje det bare er placebo haha, menmen funker for meg.  Så som dere ser har jeg hatt en helt fantastisk helg. Føler meg så heldig som har verden beste venninner. At de gjør dette for meg viser hvor glade de er i meg, og det varmer hjertet mitt så mye! Nå står seinvakt for tur, og jeg skal straks suse bortover til sykehuset. Er ikke ferdig før kl 23 i kveld, så mer blogging i dag blir det nok ikke. Snakkes daaa ♥

 • Publisert: 13.03.2017, 14:30
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits