abukten

weekend well spent

 • Publisert: 27.03.2017, 23:14
 • Kategori: Blogg
 • Long time no see. Akkurat nå sitter jeg med musikk på ørene å er snart klar for senga. Denne helga har gått til mye koselig med venninner. Vi hadde besøk av en venninne jeg ikke har møtt siden jul, da hun bor og studerer i Bodø. Fredagen gikk egentlig for det meste til trening, avslapping og såklart taco. På lørdag derimot startet vi dagen halv 8(!!!!), lagde pancakes og var klar for noen timer på 3T Rosten. Min kjære samboer Matilde skulle nemlig stå på "stand" for barebells/nocco, Ingrid (en venninne av meg) skulle være med på gruppetimene til Andrea Hegna og Katarina Sollid, og da fikk jeg og Ida (besøket fra Bodø) ordnet oss prøvetime og trent litt styrke. Herregud for et stort og fint treningssenter, fristet å melde meg inn i 3T for å si det sånn da.  Rundt 16 tiden hadde vi bestilt bord på Sabrura Solsiden. Jeg skulle nemlig smake sushi for første gang. NAM sier jeg bare! Har egentlig alltid trodd jeg kom til å like det, men bare aldri hatt muligheten til å fått smakt det. Så det blir nok flere runder i buffeen der si. Lørdagskvelden ble brukt fornuftig, på sofaen. Lader opp til todagers nå til helgen med både bursdagsfeiring for meg og Matilde på fredag, og til en kompis på lørdag.


  BTW: ser dere forskjell på bildekvaliteten eller???? Jeg har nemlig kjøpt meg kamera. ENDELIG! Det falt på et sony a5000, og jeg er superfornøyd.

  På søndag ble det litt skolearbeid, fikk begynt på sluttvurderingen min som jeg i dag skrev ferdig og leverte. TENK at jeg er ferdig i praksis på torsdag. Det er helt sykt!!! De siste 3 mnd har gått helt sinnsykt fort, og jeg har virkelig hatt det så morsomt. Jeg har lært mer en jeg forventet, møtt utrolig mange hyggelige mennesker og bare kost med. Kjenner selvfølgelig det skal bli digg med en liten ferie snart, skal hvertfall brukes til å sove ut og kose meg max!

  Snakkeees senere da ♥ 

 • Publisert: 27.03.2017, 23:14
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Ida Øverland

  27.03.2017 kl.23:50

  høres herlig ut!

  Becca Alexandra

  12.04.2017 kl.22:58

  Høres ut som at du har hatt det koselig :D Fine bilder <3

  Skriv en ny kommentar

  hits