abukten

siden sist..

 • Publisert: 24.04.2017, 00:41
 • Kategori: Blogg
 • Holaa, long time no see. Siden sist er det jo en del som har skjedd, så tenkte å bare kort oppsummere det.

   Ferdig med 3 måneders praksis:
  Som jeg har nevnt tidligere har jeg helt siden januar vært i praksis. Jeg har vært ved forskjellige bildediagnostiske modaliteter på St.Olavs Hospital i Trondheim. Det har vært en lang periode med lange dager, men gud hvor mye jeg har lært. Jeg har hatt det så bra, møtt mange herlige mennesker og virkelig fått ett innblikk i fremtiden min som radiograf. Jeg ble bare mer og mer sikker på at jeg har valgt rett yrke, og virkelig fått erfart hvor givende det er å jobbe i helsevesenet.

   Påskeferie hjemme i nord:
  Etter praksisen var det veldig godt med et lite avbrekk. Selv om jeg trivdes, er det aldri feil med en liten ferie. Og hva er vel bedre enn å reise hjem til nord hvor alle nære og kjære er. Mosjøen og familien min der vil alltid være hjem for meg, og det er virkelig balsam for sjela å tilbringe litt tid i nord. I løpet av ferien fikk jeg også jobbet litt, vært noen dager i Sverige og møtt alle jentene. Det ble mye god mat, masse brett- og kortspill, kulde, ski og boblejakke, og ikke minst litt alkohol og afterski. Med andre ord: akkurat slik en påskeferie skal være!

   Tilbake på skolebenken:
  Nå har jeg vært en uke tilbake på skolebenken, og kan faktisk med hånden på hjertet innrømme at det er litt godt. Selv om jeg savner dagene i praksis er det alltid godt å møte mine gode klassekamerater igjen. Når sant skal sies skal jeg bare være to uker på skolen før det bærer ut i ny praksisperiode. Er litt mer spent på denne praksisen da jeg skal jobbe som en sykepleier, og ikke radiograf. Men spennende og lærerikt er jeg helt sikker på at det kommer til å bli.

   Klar for siste innspurt:
  Det er helt sykt å tenke på at det er under 2 måneder til sommerferie. Skal bli digg med sol og varme igjen. Kjenner at årstiden vi har i vente er min favoritt. Når det går fra vinter til sommer (altså vår hehe), solen titter frem, blomstrene kommer og trærne blir grønne, alt av vinterklær legges bort, kan grille ute og finne frem bikinien. I tillegg har jeg vært så heldig å fått meg sommerjobb på radiologisk avdeling i Mosjøen. Ser virkelig frem til noen uker med masse bra jobberfaring der. Var jo 5 uker i praksis der i fjor og stortrivdes, så dette tror jeg kommer til å bli veldig bra.

  Håper alle sammen har hatt noen fine uker og ikke minst kost seg gløgg i påskeferien! Hvem er klar for siste innspurt før sommerferie med skole og eksamener??? 

 • Publisert: 24.04.2017, 00:41
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits