abukten

Rhodos, you been good

 • Publisert: 19.06.2017, 16:47
 • Kategori: Blogg


 • Nååå er jeg hjemme igjen etter en helt fantastisk uke på Rhodos. AH gud hvor jeg elsker den øya! Skal definitivt tilbake dit en gang. Jeg reiste med fire venninner, og vi bodde på hotell Epsilon som ligger mellom Faliraki og Kalithea. Hotellet lå på stranden, og hele området var nydelig og veldig rolig. Det eneste minuset var at området rundt hotellet kun var andre hotell. Derfor måtte vi ta taxi/buss til Faliraki sentrum eller Rhodos by for å gå på andre restauranter, eller for shopping. Vi var derfor 4 kvelder inne i Rhodos by, hvor jeg trivdes veldig godt! Vi var en dag på shopping, to kvelder i gamlebyen og en kveld ute på livet i bar-street. Vi var også en dag i Faliraki sentrum, og de resterende kveldene spiste vi bare på hotellet. 

  Vi har spist masse god mat, solet oss solbrente nesten hver dag, badet masse, fått shoppet litt og bare slappet maks av denne uken. Vi var superheldige med været. Tror vi hadde kun en dag med overskyet, og den tilbringte vi i Faliraki badeland (skal sies at jeg likevel klarte å bli solbrent......). Skal virkelig ikke klage, men noen dager var det så varmt jeg trodde jeg skulle smelte bort. Måtte ned i vannet og avkjøle meg sikkert hvert 10. minutt, og drikke flere liter vann. 
  Uansett, tenkte jeg skulle lage en videosnutt så snart jeg får alle videoene fra resten av jentene. Bilder og videoer sier vel mer en tusen ord, så gled dere til å bli fristet haha! Akkurat nå sitter jeg i stuen i leiligheten her i Trondheim. Skal innrømme det var veldig nedtur å komme hjem til kalde Norge. Vil egentlig bare hoppe på første fly tilbake til varmere strøk. Jeg reiser nordover i morgen tidlig for så å jobbe hele sommeren. Vet ikke om jeg har nevnt det, men har vært så heldig å få sommerjobb på røntgenavdelingen på sykehuset i Mosjøen. Det blir nok en utrolig bra erfaring å ta med seg videre, så det gleder jeg meg masse til. Blir også veldig godt å få være hele sommeren, med unntak av en tur til Tønsberg og en tur til Oslo, hjemme i nord med venner og familie.

  Nå får jeg snart besøk av noen av jentene i klassen, blir en siste tacokveld før det bærer hjemover i morgen. Ah kommer til å savne jentene, men har en følelse av at denne sommeren kommer til å fyke av gårde. Føles sikkert ikke lenge ut når jeg møter dem igjen i august. Ha en super kveld babes ♥

 • Publisert: 19.06.2017, 16:47
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Sandra Marie

  19.06.2017 kl.19:37

  så herlig :D

  Skriv en ny kommentar

  hits