abukten

uken som gikk

 • Publisert: 22.06.2017, 18:18
 • Kategori: Blogg
 • Tenkte å begynne med et nytt type innlegg, som jeg ser veldig mange bloggere lager. Syns det ser veldig morsomt, og i tillegg får jeg oppsummert uka mi å sett på oppturer, nedturer osv. Tenkte det er sånn som er litt morsomt å lese, og for meg selv litt morsomt å se tilbake på. Jeg skriver i dette innlegget om forrige uke - altså uken min på Rhodos. Etterhvert kommer sikkert disse innleggene hver søndag eller mandag. 

  UKAS HØYDEPUNKT
  Her må jeg nesten bare få si at hele uken var et stort høydepunkt. Tannings, god mat, hyggelige grekere, bra uteliv, bading, godis, gode drinker og sist men ikke minst mine beloved girls. 

  UKAS NEDTUR
  Nedturen uka som var må være hele søndagen. Altså hjemreise dagen. Det å dra fra sol og 30 grader, til regn og 10 grader er nedtur ganske enkelt og greit. 

  DCIM\100GOPRO\GOPR0524.

  UKAS TANKE
  Tanken av at jeg litt for mange ganger i løpet av sydenturen hadde lyst å dryle ned enkelte mennesker. For det første hater jeg folk som stirrer, det er et av de største irritasjonsmomentene mine. Det å føle seg beglodd er i tillegg ekstremt ubehagelig syns jeg. Har ikke nevnt noe om det, og bilde på bloggen av låret mitt er vel kun det dere ser på dette innlegget, samt delvis på Rhodos innlegget. Jeg har nemlig noe som ser ut som et veldig stort brannsår på mitt venstre lår, og det dekker så og si hele låret. Vi mennesker er nysgjerrige, og det har jeg full forståelse for. Nå som det er sommer går jeg jo ofte i shorts, kjole og skjørt og selvfølgelig lurer folk på hva som har skjedd med låret mitt. En ting er at noen stirrer litt ekstra på meg, MEN. Det verste jeg vet er når det kommer gående to personer, den ene ser på låret mitt, snur seg til sidemannen og hvisker noe, sidemannen strekker seg fram for så å se på meg h*n også. Så hvisker de noe sammen og ser på meg forsiktig med redde øyne. Jeg skjønner at det sikkert ser veldig vondt ut, og at folk bare lurer på hva som har skjedd. Men show some respect.. Det er helt greit å se og være nysgjerrig, men når det begynner å hviskes og pekes blir det bare ekkelt og ubehagelig. Da er det faktisk bedre at vedkommende bare spør.. Får så lyst å si noe til disse menneskene!

  UKAS GLEDINGS
  Hm, må kanskje slå til med byfesten som arrangeres hver sommer her i Mosjøen. Den er om bare to uker faktisk. Årets happening her i Mosjøen hvor det arrangeres en stor fest i sjøgata. Det er liksom en helg alle kommer hjem til, og en møter alltid på masse kjennsfolk. Enten om det er tidligere lærere, venner, familie, osv. Det er også en kveld hvor vi jentene de siste årene har hatt som tradisjon å vorse sammen. Sååå morsomt når hele gjengen samles igjen.

  UKAS MAT
  Ah så mye god mat å velge i. Meen, siden vi var i Hellas måtte vi teste ut litt gresk mat da vel. Jeg smakte noe som heter kyllingsouvlaki. Det var et slags grillspyd med kylling, og til tilbehør var det tzatziki, fries, salat og pitabrød. ALTSÅ.. får vann i munnen her jeg sitter. Det var så godt det, anbefaler dere å smake det dersom dere skal til Hellas en gang. 

  UKAS SANG

  More than you know fordi den laga så sinnsykt bra stemning inne på grabbarna grus. Despacito fordi den gikk på repeat under hele Rhodos-oppholdet. Wild Thoughts fordi den er kick-ass best, og jeg elsker Rihanna.

  UKAS DONK
  Da vi dro til Rhodos forrige søndag kjøpte jeg tur/retur billett til flybussen. Jeg fant fort ut at jeg måtte legge denne billetten på en lur plass slik at jeg ikke mistet den, eller med en feil kastet den i løpet av uken. Vimsehue som jeg er la jeg den på en litt for lur plass, og endte opp med å måtte kjøpe en ny bussbillett da jeg kom på Værnes. Troooor dere ikke når jeg kommer hjem og pakker ut av kofferten at jeg finner den helsikkes billetten da?? Joda, snuppa har klart å legge den inne i beats-beholderen.......... Det syns jeg fortjener en donk. Good job.

  Håper dere likte denne typen innlegg, kommer nok flere av disse! Og kanskje jeg adder noen ekstra kategorier til neste gang hehe.

 • Publisert: 22.06.2017, 18:18
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  xoxoem

  22.06.2017 kl.18:41

  Så fin oppsummering!! :) Sangen av Rihanna er så bra

  Susanne Moen Øy

  22.06.2017 kl.20:05

  Så fint innlegg :-) Er veldig glad i dei samme sangane.

  Janne

  23.06.2017 kl.00:41

  så herlig oppdatering:D

  Littsteingal

  23.06.2017 kl.00:56

  Ang. Folk som stirrer...*sukk* .. enkelte mangler folkeskikk på dette området. Når jeg ser folk stirre på andre og gjerne hvisker med dem de er sammen med, blir jeg flau på deres vegne. Jeg blir fysisk uvel av det.

  ane karene

  23.06.2017 kl.11:59

  Littsteingal: Ah ja... helt enig. Handler om å vise litt respekt overfor den det gjelder.

  Little Miss Sunshine

  23.06.2017 kl.08:49

  For et fint innlegg! :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits