abukten

Sommerferie hvor?

 • Publisert: 28.06.2017, 18:40
 • Kategori: Blogg
 • Som resten av Norges studentbefolkning har jeg også sommerjobb - som nevnt tidligere. Jeg startet på mandag, og føler allerede at jeg har kommet godt i gang. Jeg trives veldig godt, men det visste jeg at jeg kom til å gjøre fra jeg har hatt praksis der. Så.. som dere forstår har jeg egentlig ikke noe særlig sommerferie, og dagene raser av gårde. That's why det har vært dårlig på bloggfronten. Det er dog sinnsykt deilig med skolefri, hehe selv om jeg ikke har hatt så mye skole så langt dette året. Men jeg har jo hatt praksis, og nå i sommer har jeg jo på en måte praksis bare uten vurdering, og pluss lønn. Kan jo ikke bli bedre enn som så?

  Skal jobbe ut denne uken, og neste før jeg tar en liten miniferie. Da reiser jeg nemlig nedover til Tønsberg, og skal oppleve Slottsfjell festivalen (igjen). Ah som jeg gleder meg! Samtidig får jeg en liten uke sammen med pappa, stemoren og stebrødrene mine. Skal på Slottsfjell sammen med en venninne, og tror det kommer til å bli såå herlig. Satser på godt vær, gode drinker og bra musikk vet jeg det kommer til å bli. Lajvet altså ♥  Flere som jobber i sommer?

 • Publisert: 28.06.2017, 18:40
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Camilla

  28.06.2017 kl.21:12

  Føler med deg! Men det er så DIGG når man får lønn etter all jobbingen :D heldigvis har jeg innsett at man trenger litt ferie også, så i år har jeg hele tre uker ferie fra jobb og skole, og deilig er det. To av de er allerede over, men den siste uken er uken før skolestart og går til Gran Canaria! Det blir så godt og litt "lønn" for strevet i tillegg til motivasjon. Håper du har en fin sommer til tross for jobbing! :-)

  ane karene

  29.06.2017 kl.22:47

  Camilla: Jaa det er akkurat det! Elsker å få litt cash inn, så det er jo helt klart verdt jobbingen:-) Men ah det hørtes digg ut med 3 uker sommerferie, kos deg videre i sommer du også!!

  Seline Ekelund

  01.07.2017 kl.09:30

  Håper du får en flott lørdag! :D

  helenanesset

  03.07.2017 kl.12:10

  Skal jobbe når jeg kommer hjem fra Kreta🏝 Å er egentlig bare glad jeg skal jobbe for trenger alltid penger😄 Kos deg masse på Slottsfjellet å nyt den tiden du har fri😀

  Skriv en ny kommentar

  hits