abukten

SLOTTSFJELL FESTIVAL 2017

 • Publisert: 29.07.2017, 00:31
 • Kategori: Blogg
 • Tenkte å velge ut noen ting å skrive litt om angående slottsfjell festivalen. Skulle jeg skrevet et langt innlegg hvor det ikke var noe "struktur" ville det bare blitt rotete haha. Lager derfor noen få punkter jeg skriver under, så får jeg virkelig frem hva jeg syns er bra og dårlig. For å si det sånn, billetter til Slottsfjell 2018 er allerede bestilt :-)))))) Hehe, festivalbærta96!

  LINE-UP
  I år var det ganske så mange artister jeg ikke kjente til, men det gjorde på en måte ingenting. Personlig syns jeg line-upen var bedre i fjor, MEN jeg er mega karpe-fan da si. Jeg syns årets torsdag var best. Artistene jeg da hørte på var Julie Bergan, Tove Lo, Matoma og G-Eazy. Definitivt den beste dagen artistmessig. Men jeg skal ikke klage altså. Når en er på en sånn type festival er liksom ikke musikken det aller viktigste for meg. Det er god stemning, og helt fantastisk uansett syns jeg. Det er på en måte veldig mye mer å finne på inne på området, dersom det ikke er noen artister du ønsker å høre akkurat der og da.  UPS N DOWNS
  En stor down til slottsfjell er at de tar betalt for vann. De hadde satt ut to store dunker med vann hvor folk kunne hente seg gratis, men når det sikkert er over 30 000 mennesker der, temperaturen stiger til over 25 grader og solen steker var det ikke alltid lett å få tilgang til dette vannet uten å stå en mil i kø først. De tok derfor 50 kr for en halvliter vann i baren, etter min mening sinnsykt dyrt. Siden slottsfjell blir arrangert ca midt på sommeren i en av Norges sørligste byer er været så og si alltid strålende, og da trenger vi vann. Dette er et forbedringspotensiale etter min mening. Prisene inne på området var selvfølgelig heller ikke helt studentvennlige, og det er jo en smuule kjipt.. Men hva skal man forvente? De setter opp prisene siden folk kjøper uansett. Ellers var det meste bare ups!

  MAT OG DRIKKE
  Når det kommer til mat er jeg litt sjokket over meg selv. Det eneste jeg kjøpte av mat i løpet av fire dager på festivalen var en søtpotetfries, og en vanlig fries. De hadde et stort utvalg, og jeg angrer meg enda på at jeg verken smakte burger eller crepes. Noe veldig deilig var at de solgte frukt og bær. Det var såå digg med friske jordbær i det herlige været. Drikken derimot... Øl, cider og rusbrus er liksom standard på festivaler. Så var det denne såkalte vodka/redbullen som denne tøtta absolutt skulle ha hver dag. Lærte meg seriøst aldri at de hadde 2 cl sprit med 20% alkohol i, blandet ut i sikkert 1 liter redbull. I fjor hadde de et eget område hvor det var 20 års aldersgrense, og da er det jo også mulighet for å selge sterkere saker. Jeg mener, det er kjipt å bruke så mye penger også blir man ikke det minste brisen en gang. Hvertfall for meg som ikke er en øl-elsker. Må kanskje bare lære meg å drikke det til neste år..  ORGANISERING OG BELIGGENHET
  Organiseringen av festivalen kunne ikke vært mer perfekt. Jeg har vært på en god del konserter og et par festivaler tidligere, og er det en ting som suuuger er det kø. Kø absolutt over alt. Ved inngangen, til do, til mat, til drikke, til diverse "stander", you get it. Arrangørene av slottsfjell har virkelig skjønt hva som skal til for å unngå lange køer. Det sier seg selv at det rett etter en artist har spilt blir litt kaos. Alle menneskene på området skal forskjellige steder, og da er det liksom ikke til å unngå. Men ellers var det så og si aldri køer, og når det kommer til do-kø er dette gull! Slottsfjell festival arrangeres jo i Tønsberg på slottsfjellet. Det kunne faktisk ikke vært noe bedre sted for en festival. Det er så utrolig fint område. Ved kongescenen (den største) er det liksom naturlig scene, det er en liten bakke slik at uansett om man står ganske langt bak og opp ser man alltid scenen. For meg som ikke strekker meg 160 cm over bakken en gang er dette et stort + !!! Jeg elsker også scenen som ligger oppå selve fjellet (kastellscenen). Nyydelig utsikt både utover Tønsberg by, og vannet på andre siden. Området er på en måte veldig skjermet fra resten av byen, men samtidig ligger det midt i sentrum. Det er derfor lett og ta en liten shopping tur, eller gå ned å lunsje på brygga dersom en blir litt lei festivallivet.

  BESTE MOMENT
  Jeg har to moments jeg alltid kommer til å huske fra festivalen. G-Eazy!!!! What a maaaan ♥ Altså jeg visste ikke at han var SÅ kjekk da haha! Han var så og si alene på scenen gjennom hele konserten, og klarte å lage den sykeste stemningen. Elsker jo sangene hans, og da han spilte "Me, Myself & I" var det like før jeg gråt en skvett. Får jeg muligheten, skal jeg definitivt på en konsert med han igjen. Et annet øyeblikk var faktisk da det spilte et band jeg aldri hadde hørt om. Jeg, Mia og gjengen vi var med sto oppå fjellet. Solen var i ferd med å gå ned, og bandet spilte bare masse gamle slagere. Jeg kommer aldri til å glemme den gode stemningen. Hele gjengen sto å hoppet, danset og sang. Haha, nesten flau over hvor mange som snudde seg og filmet oss. Men altså, det var såå morsomt!  Slottsfjell skuffer aldri, og jeg anbefaler alle og en hver å oppleve denne festivalen en gang i løpet av livet. Det er fire dager av livet du aldri kommer til å glemme. Det er ingen aldersgrense så du kan være både 10 år og 50 år og elske festivalen. Det er lagt opp for alle aldre, men det er jo veldig mange berusede ungdommer så ville kanskje ikke tatt med kiden på kveldsstid spesielt.

  Flere som har vært på slottsfjell, eller kanskje vært/skal på en annen festival?

 • Publisert: 29.07.2017, 00:31
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Nå ser jeg, at jeg har fått inn, cirka 190.000, på kontoen. Det var artig! Håper ingen tipser NAV om dette, for jeg skal fremdeles fortsette å snylte på skattebetalerne selv om jeg ikke lenger har behov for dette.

  ane karene

  29.07.2017 kl.14:38

  Erik Ribsskog (Personnummer 25: Hahah, wtf?

  Victoria Larsen

  29.07.2017 kl.05:33

  Så utrolig gøy!! :-)

  Kathrine Skaug

  31.07.2017 kl.18:48

  Høres ut som du har kosa deg masse på festival! Jeg bor bare 40 min unna Slottsfjell, så burde jo ha vært der.. Men har faktisk ikke vært der ennå :)

  Iselin Renée

  01.08.2017 kl.12:13

  Så gøy :)

  Skriv en ny kommentar

  hits