abukten

langhelg

 • Publisert: 28.04.2017, 11:19
 • Kategori: Blogg
 • Som jeg skrev i forrige innlegg har jeg hatt skole både forrige uke, og denne uken. I går skulle vi levere et av dette semesterets siste arbeidskrav, og det ble vi ferdig med på tirsdag. Derfor har jeg altså fri frem til neste praksisperiode som starter nå på tirsdag. Har bare ett ord for det: DIGG! Deilig å kan bruke dagene på hva jeg vil. Med en gang jeg begynner i praksis vet jeg at dagene kommer til å fyke av gårde, og plutselig er det sommerferie. Ikke at jeg klager altså, men nå når været virkelig begynner å vise seg fra sin bedre side er det kjipt å være inne all day long. Får bare nyte det så lenge jeg kan!   I går startet dagen med rundvask av rommet mitt, før det senere bar ut på en aldri så liten treningstur. Endte opp på ila, og løp trappeintervaller. Fy så tungt, men likevel så utrolig godt! I går kveld var jeg ute å spiste med noen av jentene i klassen. Vi var på Una på solsiden, virkelig et sted å anbefale hvis du noen gang er i Trondheim! Der finner du byens beste pizza ♥   I dag startet dagen med rundvask av leiligheten, hva ikke denne jenta får til bare hun vil? Hehe neida, var nok bare min vaskeuke.... Nå skal jeg straaks ta turen bort til treningssenteret for litt intervaller. Må si jeg har vært på den spreke siden uka her, jobbes hardt med SK2017!!:-) HAHA NOT. I helgen skal jeg bare slappe av og kose meg med jentene mine. På søndag blir det mest sannsynlig en tur uuuut. Kan ikke gå glipp av natt til første vett. (Benytter anledningen til å ønske alle årets russ der ute good luck! Bare å glede seg, russetiden var virkelig the time of my life. MEN aldri om jeg ville hatt den igjen. Kroppen min var serriøst helt død etter de 17 dagene...)

  Hvordan har deres uke vært? Hva er deres planer i helgen? 

 • Publisert: 28.04.2017, 11:19
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • siden sist..

 • Publisert: 24.04.2017, 00:41
 • Kategori: Blogg
 • Holaa, long time no see. Siden sist er det jo en del som har skjedd, så tenkte å bare kort oppsummere det.

   Ferdig med 3 måneders praksis:
  Som jeg har nevnt tidligere har jeg helt siden januar vært i praksis. Jeg har vært ved forskjellige bildediagnostiske modaliteter på St.Olavs Hospital i Trondheim. Det har vært en lang periode med lange dager, men gud hvor mye jeg har lært. Jeg har hatt det så bra, møtt mange herlige mennesker og virkelig fått ett innblikk i fremtiden min som radiograf. Jeg ble bare mer og mer sikker på at jeg har valgt rett yrke, og virkelig fått erfart hvor givende det er å jobbe i helsevesenet.

   Påskeferie hjemme i nord:
  Etter praksisen var det veldig godt med et lite avbrekk. Selv om jeg trivdes, er det aldri feil med en liten ferie. Og hva er vel bedre enn å reise hjem til nord hvor alle nære og kjære er. Mosjøen og familien min der vil alltid være hjem for meg, og det er virkelig balsam for sjela å tilbringe litt tid i nord. I løpet av ferien fikk jeg også jobbet litt, vært noen dager i Sverige og møtt alle jentene. Det ble mye god mat, masse brett- og kortspill, kulde, ski og boblejakke, og ikke minst litt alkohol og afterski. Med andre ord: akkurat slik en påskeferie skal være!

   Tilbake på skolebenken:
  Nå har jeg vært en uke tilbake på skolebenken, og kan faktisk med hånden på hjertet innrømme at det er litt godt. Selv om jeg savner dagene i praksis er det alltid godt å møte mine gode klassekamerater igjen. Når sant skal sies skal jeg bare være to uker på skolen før det bærer ut i ny praksisperiode. Er litt mer spent på denne praksisen da jeg skal jobbe som en sykepleier, og ikke radiograf. Men spennende og lærerikt er jeg helt sikker på at det kommer til å bli.

   Klar for siste innspurt:
  Det er helt sykt å tenke på at det er under 2 måneder til sommerferie. Skal bli digg med sol og varme igjen. Kjenner at årstiden vi har i vente er min favoritt. Når det går fra vinter til sommer (altså vår hehe), solen titter frem, blomstrene kommer og trærne blir grønne, alt av vinterklær legges bort, kan grille ute og finne frem bikinien. I tillegg har jeg vært så heldig å fått meg sommerjobb på radiologisk avdeling i Mosjøen. Ser virkelig frem til noen uker med masse bra jobberfaring der. Var jo 5 uker i praksis der i fjor og stortrivdes, så dette tror jeg kommer til å bli veldig bra.

  Håper alle sammen har hatt noen fine uker og ikke minst kost seg gløgg i påskeferien! Hvem er klar for siste innspurt før sommerferie med skole og eksamener??? 

 • Publisert: 24.04.2017, 00:41
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hits