abukten

OK+ mandag

 • Publisert: 29.05.2017, 15:09
 • Kategori: Blogg
 • At this moment ligger strakmark ut ute på verandaen. Heldig som jeg var fikk jeg gå tidligere fra praksis idag, og det skal utnyttes til det fulle. Været i Trondheim i dag er nemelig ikke til å klage på. Sola skinner, og det er så og si vindstille. Bikinien og sololjen er på, gulrøttene, potetgullet og noccoen er på plass. Macen med sommerlista på spotify spiller, og hodet mitt har så og si tatt ferie. Bare 7 dager igjen i praksis nå, så bærer det straka vegen til Rhådååås ♥ Tror ikke jeg har nevnt det tidligere, men jeg skal en uke til syden med en jentegjeng. Vi landet på Rhodos til slutt, og jeg ser sånn fram til det! En uke i paradis, sol, saltvann, strand, god mat, drinkz og verdens beste jenter. KAN jo virkelig ikke bli bedre?!   Håper alle sammen har en fin mandag, og hvis dere har godvær, nyyyyter det! Ganske digg at jeg ikke har noen eksamener dette semesteret, kjenner det er veldig godt for sjela å slippe det stresset. Kan nyte hver dag, og slippe å tenke så mye, hehe. Men til dere som har, masse lykke til! You can do it. Siste innspurt, så en velfortjent ferie, DET blir digg!!!

 • Publisert: 29.05.2017, 15:09
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Hvorfor startet jeg å blogge?

 • Publisert: 27.05.2017, 00:23
 • Kategori: Blogg
 • For mange år siden fant jeg, og en venninne ut at vi skulle starte blogg. Vi hentet inspirasjon fra to andre jenter vi kjente til. Det ble vår nye hobby, og det var så morsomt. Vi kledde oss opp, tok masse bilder, snakket foran kameraet, fant på challenge, og det var egentlig bloggen min hele fritiden dreide seg om. Jeg var veldig flink å blogge (oh well, oppdatere bloggen hvertfall). Hvor bra kvalitet det var på innholdet kan jo derimot diskuteres, heh. Uansett, så elsket jeg det. Jeg brydde meg fint lite om hva andre syns om at jeg blogget. På den tiden hadde faktisk de fleste av venninnene mine blogg, og noen av oss hadde sammen også. Meeen i den verden vi lever i, er det jo alltid noen som syns det andre gjør er teit.   Jeg fortsatte å blogge i flere år, kan faktisk ikke huske hvor mange. Bloggen vokste med meg, og ble derfor også mer moden. Jeg begynte å angre på ting jeg hadde skrevet, og derfor begynte jeg også å slette. Er det en ting jeg angrer på, så er det faktisk akkurat dette. Ja, det er en smule pinlig å lese hva du som fjorten år og barnslig skrev, men gud så morsomt det ville vært å lest gjennom det den dag i dag. Det å bare huske alt, og se hva jeg gjorde den og den datoen. Bloggen var som dagboken min. Jeg skrev alt som falt meg inn, alt som inspirerte meg, alt jeg gjorde om dagene og delte masse bilder. De fleste bildene har jeg selvfølgelig tatt vare på, men jeg husker slettes ikke alle tanker og følelser jeg hadde på den tiden.   Jeg begynte på videregående, og det var så og si bare meg av venninnene som stod igjen som blogger. Jeg elsket det fortsatt, men det ble mer som en ekstra jobb for meg enn en hobby. Det ble slitsomt, og jeg ble umotivert og lei. Jeg fikk mye mere skolearbeid å tenke på, jeg fikk meg jobb på bensinstasjon og i tillegg skjedde det kanskje ikke like mye i livet mitt lengre. Jeg valgte å slutte å blogge. Helt ærlig, det var sinnsykt deilig der og da å slippe å tenke på blogging i det hele tatt. MEN det tok ikke lange tiden før jeg savnet det. Var det en ting jeg merket da jeg sluttet å blogge, var det hvor mange bilder jeg faktisk tok til bloggen. Det er en ting jeg faktisk enda savner. Jeg var veldig flink å gå ut å ta bilder av natur, meg selv og dyr. Tok alltid med kameraet på reiser, og knipset masse fine bilder. Har uendelig mange fine, og koselige bilder.

  Blogg har alltid vært en stor del av livet mitt, og det vil det nok alltid være. Jeg elsker å få ned tankene mine på "papir", og både bli inspirert men også inspirere andre. Blogging er en jobb, en stor jobb. Det er ikke bare å sette seg ned å skrive det du vil, uten å planlegge noe. Det du skriver skal være av kvalitet, det skal ha en sammenheng med bilder og det skal fenge de som leser. Det kommer selvfølgelig veldig an på hva man vil få ut av en blogg. Noen går inn for å havne på topplisten, og det å kunne leve av den. Noen vil bare ha det som hobby, og skrive i ny og ne. Jeg har vært på begge stedene i løpet av bloggkarrieren min. Da jeg startet var det kun for morro, og jeg hadde egentlig ingen hensikt med det. Etterhvert ble jeg og venninna mi superstoked da to store bloggere på den tiden delte bloggen vår på deres blogger. Da var målet med hele bloggen plutselig endret seg. Jeg husker hvor mye tid jeg brukte på å lese og kommentere andre blogger, slik at de skulle kommenter tilbake til meg. Og på den måten fikk jeg flere lesere, og sidevisninger.
  Jeg tror det var dette som etterhvert gjorde at jeg rett, og slett ble lei. Jeg la et press på meg selv om å måtte oppdatere flere ganger daglig, gå ut å ta masse bilder, sitte i timesvis å redigere for at bloggen skulle bli best mulig. Jeg vet ikke hvor mange timer jeg satt på rommet mitt med nesa ned i skjermen. En periode syns jeg dette var det beste i hele verden, men etterhvert ble det bare for mye. NÅ derimot, er jeg tilbake og vet ikke helt hvordan bloggkarrieren tar steget videre, men jeg skal oppdatere så ofte som jeg klarer. Jeg er hvertfall supermotivert for tiden!  Så everybody. Etter å ha blogget i hur mange år som helst, jeg elsker det fortsatt. JA, det er helt klart en pest og en plage i perioder, men jeg ser liksom ikke for meg livet mitt uten noe som helst form for blogg. Jeg må liksom bare ha en tilgjengelig, sånn just in case. Jeg har dog ingen spesifikke mål for bloggen lengre. Det å leve av bloggen? Ja, hvem hadde ikke valgt det? Blogging har gitt meg så mye fint, og jeg hadde ikke klaget om det hadde blitt livet mitt. MEN jeg har som sagt ingen mål om dette. Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy, jeg er avhengig av det uansett hvor mye jeg prøver å nekte selv. Jeg vet noen syns blogging er teit, og ikke skjønner meningen bak det. But you know what? Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Hvorfor? Fordi JEG syns det er gøy. JEG elsker det, og dette er MIN blogg. Jeg gjør som jeg vil, og jeg elsker det ♥

 • Publisert: 27.05.2017, 00:23
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • NASJONALDAGEN

 • Publisert: 21.05.2017, 18:29
 • Kategori: Blogg
 • På onsdag feiret jeg årets fineste dag med verdens beste venner. Vi startet kl 7 om morningen hjemme hos oss med sminking, bunad og siste del av matlagingen. Kl 10 kom resten av jentene hit for en herlig champagnefrokost. Det var så mye god mat, og ikke minst kaker. Vi spiste og drakk champagne, før vi dro innover til byen for å se borgertoget. Etter å ha sett litt av toget bestemte vi oss for å gå bortover til solsiden i håp om å få et bord. Været var jo fantastisk, og heldig som vi var fikk vi oss faktisk et bord ute på egon. Ble sittende der en god stund med hver sin drink, jabbet i ett og koste oss så masse.  Det er virkelig noe med 17.mai som gjør livet så mye bedre, haha! Det var stappfullt i hele Trondheim med festglade folk, alle så fint pyntet i bunad eller andre festantrekk, det norske flagget som veivet i luften og solen som strålte på himmelen. Etterhvert dro vi inn til byen igjen for å se russetoget å kjøpe is. Å spise is er jo obligatorisk på nasjonaldagen, så det måtte vi ha.  Senere utpå dagen dro vi tilbake til oss å spiste litt rester, byttet klær og fikk oss en liten påfyll med sminken. Deretter var det bare å sprette flaska igjen, og turen gikk ut på livet. Vi endte opp på Heidi's, som for ikke så lenge siden åpnet på solsiden her i Trondheim. FOR et liv, og for en stemning. Har absolutt ingenting å klager over på dagen, og den ble så bra som den kunne blitt. Gleder meg allerede til neste år, hehe!

  Hadde dere en fin 17.mai feiring?

 • Publisert: 21.05.2017, 18:29
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • hits