abukten

SLOTTSFJELL FESTIVAL 2017

 • Publisert: 29.07.2017, 00:31
 • Kategori: Blogg
 • Tenkte å velge ut noen ting å skrive litt om angående slottsfjell festivalen. Skulle jeg skrevet et langt innlegg hvor det ikke var noe "struktur" ville det bare blitt rotete haha. Lager derfor noen få punkter jeg skriver under, så får jeg virkelig frem hva jeg syns er bra og dårlig. For å si det sånn, billetter til Slottsfjell 2018 er allerede bestilt :-)))))) Hehe, festivalbærta96!

  LINE-UP
  I år var det ganske så mange artister jeg ikke kjente til, men det gjorde på en måte ingenting. Personlig syns jeg line-upen var bedre i fjor, MEN jeg er mega karpe-fan da si. Jeg syns årets torsdag var best. Artistene jeg da hørte på var Julie Bergan, Tove Lo, Matoma og G-Eazy. Definitivt den beste dagen artistmessig. Men jeg skal ikke klage altså. Når en er på en sånn type festival er liksom ikke musikken det aller viktigste for meg. Det er god stemning, og helt fantastisk uansett syns jeg. Det er på en måte veldig mye mer å finne på inne på området, dersom det ikke er noen artister du ønsker å høre akkurat der og da.  UPS N DOWNS
  En stor down til slottsfjell er at de tar betalt for vann. De hadde satt ut to store dunker med vann hvor folk kunne hente seg gratis, men når det sikkert er over 30 000 mennesker der, temperaturen stiger til over 25 grader og solen steker var det ikke alltid lett å få tilgang til dette vannet uten å stå en mil i kø først. De tok derfor 50 kr for en halvliter vann i baren, etter min mening sinnsykt dyrt. Siden slottsfjell blir arrangert ca midt på sommeren i en av Norges sørligste byer er været så og si alltid strålende, og da trenger vi vann. Dette er et forbedringspotensiale etter min mening. Prisene inne på området var selvfølgelig heller ikke helt studentvennlige, og det er jo en smuule kjipt.. Men hva skal man forvente? De setter opp prisene siden folk kjøper uansett. Ellers var det meste bare ups!

  MAT OG DRIKKE
  Når det kommer til mat er jeg litt sjokket over meg selv. Det eneste jeg kjøpte av mat i løpet av fire dager på festivalen var en søtpotetfries, og en vanlig fries. De hadde et stort utvalg, og jeg angrer meg enda på at jeg verken smakte burger eller crepes. Noe veldig deilig var at de solgte frukt og bær. Det var såå digg med friske jordbær i det herlige været. Drikken derimot... Øl, cider og rusbrus er liksom standard på festivaler. Så var det denne såkalte vodka/redbullen som denne tøtta absolutt skulle ha hver dag. Lærte meg seriøst aldri at de hadde 2 cl sprit med 20% alkohol i, blandet ut i sikkert 1 liter redbull. I fjor hadde de et eget område hvor det var 20 års aldersgrense, og da er det jo også mulighet for å selge sterkere saker. Jeg mener, det er kjipt å bruke så mye penger også blir man ikke det minste brisen en gang. Hvertfall for meg som ikke er en øl-elsker. Må kanskje bare lære meg å drikke det til neste år..  ORGANISERING OG BELIGGENHET
  Organiseringen av festivalen kunne ikke vært mer perfekt. Jeg har vært på en god del konserter og et par festivaler tidligere, og er det en ting som suuuger er det kø. Kø absolutt over alt. Ved inngangen, til do, til mat, til drikke, til diverse "stander", you get it. Arrangørene av slottsfjell har virkelig skjønt hva som skal til for å unngå lange køer. Det sier seg selv at det rett etter en artist har spilt blir litt kaos. Alle menneskene på området skal forskjellige steder, og da er det liksom ikke til å unngå. Men ellers var det så og si aldri køer, og når det kommer til do-kø er dette gull! Slottsfjell festival arrangeres jo i Tønsberg på slottsfjellet. Det kunne faktisk ikke vært noe bedre sted for en festival. Det er så utrolig fint område. Ved kongescenen (den største) er det liksom naturlig scene, det er en liten bakke slik at uansett om man står ganske langt bak og opp ser man alltid scenen. For meg som ikke strekker meg 160 cm over bakken en gang er dette et stort + !!! Jeg elsker også scenen som ligger oppå selve fjellet (kastellscenen). Nyydelig utsikt både utover Tønsberg by, og vannet på andre siden. Området er på en måte veldig skjermet fra resten av byen, men samtidig ligger det midt i sentrum. Det er derfor lett og ta en liten shopping tur, eller gå ned å lunsje på brygga dersom en blir litt lei festivallivet.

  BESTE MOMENT
  Jeg har to moments jeg alltid kommer til å huske fra festivalen. G-Eazy!!!! What a maaaan ♥ Altså jeg visste ikke at han var SÅ kjekk da haha! Han var så og si alene på scenen gjennom hele konserten, og klarte å lage den sykeste stemningen. Elsker jo sangene hans, og da han spilte "Me, Myself & I" var det like før jeg gråt en skvett. Får jeg muligheten, skal jeg definitivt på en konsert med han igjen. Et annet øyeblikk var faktisk da det spilte et band jeg aldri hadde hørt om. Jeg, Mia og gjengen vi var med sto oppå fjellet. Solen var i ferd med å gå ned, og bandet spilte bare masse gamle slagere. Jeg kommer aldri til å glemme den gode stemningen. Hele gjengen sto å hoppet, danset og sang. Haha, nesten flau over hvor mange som snudde seg og filmet oss. Men altså, det var såå morsomt!  Slottsfjell skuffer aldri, og jeg anbefaler alle og en hver å oppleve denne festivalen en gang i løpet av livet. Det er fire dager av livet du aldri kommer til å glemme. Det er ingen aldersgrense så du kan være både 10 år og 50 år og elske festivalen. Det er lagt opp for alle aldre, men det er jo veldig mange berusede ungdommer så ville kanskje ikke tatt med kiden på kveldsstid spesielt.

  Flere som har vært på slottsfjell, eller kanskje vært/skal på en annen festival?

 • Publisert: 29.07.2017, 00:31
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • dårlig samvittighet

 • Publisert: 23.07.2017, 23:18
 • Kategori: Blogg
 • Hei dere, long time no see.. Haha føler meg som verdens dårligste blogger. Har litt dårlig samvittighet snuppa her. Har ikke noe annen unnskyldning å bruke enn at jeg har jobbet hver dag, og at tante, onkel og søskebarna mine fra Hønefoss har vært i Mosjøen nå. Været har også vist seg fra sin bedre side her i nord. Har derfor prioritert å være ute og sammen med familien, forran å sitte inne med macen foran meg å blogge. Været er ikke meldt noe værre til uken som kommer, så jeg tror mye tid kommer til å sitte i solsteiken etter jobb om dagene. Men jeg lover og i det minste prøve å oppdatere dere bedre enn jeg har gjort til nå. Skal få laget et innlegg om slottsfjell festivalen med litt bilder, og kanskje en liten vlog?   Håper dere har en ellers fin sommer, og koser dere masse!! Sykt hvor fort denne måneden har gått.. Utrolig at jeg bare har tre uker igjen å jobbe, så blir det en uke i fine Oslo før skolen starter igjen. Kjenner at jeg gleder meg til å komme tilbake til Trondheim igjen. Møte venninnene mine der, og faktisk bli enda mer kunnskapsrik hehe! Veldig motivert for siste året før jeg faktisk er ferdigutdannet radiograf. (vedder på at jeg angrer på at jeg sa dette når eksamen og bachlorskriving står for tur...)

  Hva gjør dere om dagene da? Flere enn meg som har jobb?

 • Publisert: 23.07.2017, 23:18
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • vender snuten sørover

 • Publisert: 10.07.2017, 23:16
 • Kategori: Blogg
 • Æh dere! Tenkte bare å stikke innom for å si at jeg i morgen reiser til Tønsberg. Gleder meg så mye til å få en liten miniferie, litt sol og varme på kroppen og ikke minst dra på slottsfjell festivalen. Festivalen er jo fra onsdag til lørdagskveld, så reiser jeg hjem igjen på mandag. Etter hva jeg opplevde i fjor på slottsfjell, vet jeg at det blir bra i år også! Masse bra artister med herlig musikk, drinkz, sol, stemningen og my girl Mia ♥ Gledes! Kommer ikke til å ha med meg macen, men skal få tatt masse bilder og kanskje litt videoer som jeg viser dere når jeg kommer hjem! Håper alle sammen får en fin uke og helg, det skal hvertfall jeg få.

  Noen flere som skal på slottsfjell festival?


   

 • Publisert: 10.07.2017, 23:16
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • that friday feeling

 • Publisert: 08.07.2017, 00:03
 • Kategori: Blogg
 • Dere vet den skikkelig gode følelsen dere av og til får i kroppen. Følelsen av at livet er akkurat som det skal være, og du er på et punkt hvor det ikke finnes noe som helst grunn til å henge med geipen. DEN følelsen har jeg hatt i hele dag. Jeg våknet usedvanlig uthvilt kl 07, følte for en gangs skyld for å klæsje på litt sminke, spiste en god frokost og dro på jobb. Dagen raste av gårde, det var mye å gjøre men alt gikk som smurt. Da klokken slo 15 sa sjefen min at jeg bare kunne dra hjem å ta helg. Alltid digg å få gå litt tidligere fra jobb, spesielt når alle dagens gjøremål også var utført og solen skinner på himmelen utfor vinduene. 
  Da jeg kom hjem la jeg meg rett ut på verandaen for litt solings. Etter en times tid ringte bestevenninna mi å skulle ha meg med ut å kjøpe is, det sa jeg ikke nei til. Etter noen kvalitetstimer med henne bar det hjem for take-away pizza med stefaren og stesøskene mine, herlig! Resten av kvelden skal gå til avslapping og serie-titting. Livet smiler for tiden, og alt er bare så utrolig bra! I morgen er det bursdagsfeiring for to av mine beste venninner, og etterpå bærer det ut på byfesten som jeg har nevnt tidligere her på bloggen. Gledes til en kveld med hæla i taket, et stk susete hode og masse fine kjennsfolk. 

  Håper alle sammen har hatt en fin uke, og minst like fin fredag som det jeg har! Noen planer for helgen da? ♥

 • Publisert: 08.07.2017, 00:03
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • my number one person

 • Publisert: 07.07.2017, 09:17
 • Kategori: Blogg
 • I dag er det en stor dag dere! My number one person har nemlig bursdag i dag! Gratulerer så mye med dagen min kjære gode, fine, spreke, sterke, snille, og omsorgsfulle mamma. Er det noen jeg ser opp til her i verden er det mamma. Hun er med hjertet på hånden den viktigste personen i livet mitt, og jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Det er henne jeg går til uansett hva det måtte være, forteller (nesten) alt og elsker mest på hele denne jord. Jeg vet jeg alltid er velkommen hjem, uansett om jeg er 40 år og har både mann og barn. Mammas dør står alltid åpen ♥ Etter jeg flyttet for meg selv har jeg virkelig innsett hvor mye hun faktisk har gjort for meg opp gjennom årene, og føler selv jeg har blitt flinkere å sette pris på det. 

  GRATULERER SÅÅ MASSE MED DAGEN VERDENS BESTE DAME OG MAMMA ♥ Måtte du få en fantastisk dag (selv om jeg ikke får feiret den med deg). Men det tar vi når du kommer hjem igjen! Love you to the moon and back ♥

 • Publisert: 07.07.2017, 09:17
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • det er alle de små tingene som gjør livet stort

 • Publisert: 06.07.2017, 19:07
 • Kategori: Blogg
 • En klem, et komplement, venninnene mine, et smil, fine kommentarer fra dere blogglesere, et hjerte som lytter, et glass pepsi max, familien min, en reise, en god bok, en telefonsamtale, en sang som får meg til å smile, en koselig film, kompisene mine, sol, varme, en god fest, latter, en sjokoladebit, taco, det å glede andre. Dette er sånne ting som gjør meg lykkelig, og små ting som gjør livet så stort. Jeg kunne nok sitte i det uendelig å skrive en liste over alle små ting i livet som gjør livet stort. Her er bare noen få.

  Flere enn meg som har hørt Erik og Kriss's nye sang? Altså, den er så utrolig skjønn. I lovet it. For det første er det en sånn typ good-feeling sang, og i tillegg er teksten the truth about life. Jeg mener, det er alle de små tingene som gjør livet stort, am i right?  Da jeg var liten pleide jeg å drømme meg bort i tankene mine. Da jeg tenkte på fremtiden så jeg for meg at store hus, status, penger og alt det pisset der var drømmen. Materialistisk lykke kalles det. Jeg ble så ufattelig glad for gaver, ting jeg fikk plassert i hendene som skulle gjøre meg lykkelig. Som barn blir man naturligvis i ekstase over en barbiedukke, eller legoeske. Det var ikke noe som var så morsomt som å vise alle gjestene på besøk den nye barbiedukken din. Dette er vel egentlig ikke så uvanlig, men etterhvert som jeg har blitt eldre tenker jeg en del over dette. Jeg blir selvsagt glad for gaver enda (hehe), men jeg har lært meg å sette pris på så mye mer enn det. Det er for eksempel ikke gavene jeg blir lykkelig av, men menneskene jeg får dem av. Hvor mye de bryr seg om deg, det at de er der for deg å lytter hvis jeg har noe på hjertet. Hva spiller vel en MacBook for noe rolle om jeg ikke har en mamma for eksempel. Ikke alle pengene i verden kunne gjort meg lykkelig om jeg ikke hadde hatt alle vennene mine i livet mitt.  Det siste året har vært litt tøft og spesielt for min del. Jeg har for første gang mistet en veldig viktig person i livet mitt. Jeg har faktisk ikke klart å skrive noe om det før nå. Det er nå 8 måneder siden min kjære elskede bestemor ganske så brått ble revet bort fra livet mitt. Det kom som et ganske stort sjokk på både meg og familien, og det har vært en stor påkjenning for oss alle. Min kjære Oma som var så god å snill mot alle, som passet så godt på oss og som har en stor plass i hjertet mitt. Jeg fikk virkelig kjenne på viktigheten av å ha folk man er glad i rundt seg. Ingen trøst var bedre enn den jeg fikk fra mine nære og kjære, og det var nok det som hjalp meg gjennom denne sorgen også. Jeg har gjennom mine 20 år fått masse fra min bestemor. Alt fra sokker hun har strikket, til penger og ting. Jeg er naturligvis veldig takknemlig for det, men mest av alt har hun gitt meg kjærlighet. Jeg savner ikke det at jeg ikke kommer til å få en bursdagsgave fra henne igjen, jeg savner at hun står i vinduet hjemme i huset sitt å vinker til meg når jeg drar derfra. Det gjorde hun alltid. Jeg savner alle de lange samtalene vi kunne ha. Sitte i hver vår stol å prate om alt og intet. Jeg savner å kunne gi henne en god klem, fortelle henne hvor glad jeg er i hun og bare det å føle hennes nærvær. Jeg skulle ønske hun fikk møte min fremtidige mann, hennes fremtidige oldebarn, se meg gå ned alteret og bare passe på meg. Det er når ting som dette skjer man virkelig innser hva som gjør livet verdt å leve. Jeg kunne gjort alt jeg, absolutt alt, for å få møte bestemoren min igjen.  Livet handler ikke om å ha flest klær, masse sminke og iphone. Livet er så mye mer, det kan egentlig ikke settes ord på. Det handler om å vise kjærlighet og omsorg, ikke bare til bekjente, men til alle. Uansett om du ikke kjenner en person du går forbi på gata, smil da vel. Det kan bety så utrolig mye for den personen som får det smilet. Størst av alt er kjærligheten, ikke sant?

  Okei, nok kloke ord for i dag. Hadde bare veldig mange tanker som surret oppi hodet mitt i dag, og trengte å få det skrevet ned ett sted. Det er vel også en av grunnene til at jeg har denne bloggen. Om du i det hele tatt leste hele innlegget, hva er de små tingene som gjør livet ditt stort?

 • Publisert: 06.07.2017, 19:07
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • my first lee jeans

 • Publisert: 05.07.2017, 23:41
 • Kategori: Blogg • - My first lee jeans -

  HVOR fine er ikke disse jeansene da?? Dette er faktisk det første skikkelig ordentlige jeansene jeg eier. Jeg har bare hatt typ bikbok og hm jeans tidligere, og for å være helt ærlig, kvaliteten på dem suuucks.. Disse derimot, man kjenner rett og slett på stoffet at det er jeans av god kvalitet. I tillegg er de helt perfekt i lengden, og det skal godt gjøres til meg som er så kort hehe. Minuset er bare prisen på de da, ikke hver dag man har råd til å kjøpe seg en. Jeg var så heldig å få denne i en slags gave da jeg gjorde en tjeneste for noen, noe jeg er evig takknemlig for. 

  Hva syns dere om jeansene? Noen som har Lee bukser selv?

 • Publisert: 05.07.2017, 23:41
 • Kategori: Blogg
 • 20 kommentarer
 • hits